Perspektiver på Forretningsrejser 

 

<< Ældre artikler
   
22-01-2019  (Perspektiver på Forretningsrejser) Retning – Sådan skriver I jeres virksomheds rejsestrategi    

Det er tid til at lave en plan der sikrer at jeres rejseprogram stemmer overens med virksomhedens overordnede strategiske mål.
29-11-2018  (Perspektiver på Forretningsrejser) 2019 - Hvad kommer der til at ske med priserne på forretningsrejser?    

Det er sandsynligt at robust økonomisk vækst vil føre til prisstigninger på flybilletter og hotelværelser næste år, men eksperter er dog uenige om i hvor stort omfang handelskrigen mellem USA og Kina kan påvirke markedet.
01-06-2018  (Perspektiver på Forretningsrejser) NDC update - det betyder de seneste ændringer inden for flyselskabernes distribution for rejseindkøberne    

Alle de store europæiske flyselskaber ændrer deres økonomiske modeller efterhånden som de introducerer ny teknologi som de bruger når de sælger til virksomhedskunder. Hvordan vil denne omstrukturering påvirke den måde hvorpå du booker rejser - og hvor meget du betaler for dem?
01-05-2018  (Perspektiver på Forretningsrejser) Blockchain er alletiders - men smarte kontrakter med hoteller en dum idé?    

Blockchain har potentiale til at ændre mange forretningsprocesser, men der sættes stadig spørgsmålstegn ved en af de første foreslåede anvendelser inden for virksomhedsrejser: selvregulerende "smarte" hotelkontrakter. Kunne disse rent faktisk øge jeres udgifter til indlogering i stedet for at reducere dem?
03-04-2018  (Perspektiver på Forretningsrejser) Ombookningværktøjer - en ny måde at reducere jeres fly og hoteludgifter på    

Værtøjer som Yapta, Tripbam og Fairfly hævder, at de skærer drastisk ned på rejseudgifter ved at ombooke fly og hotel hvis disse bliver tilgængelige til en lavere pris på et tidspunkt efter den oprindelige reservation blev foretaget. Hvordan fungerer dette, hvad er potentialet for besparelser og er der nogle ulemper/hager ved denne tilsyneladende særdeles fordelagtige teknologi?
    
TravelpoolEurope f.m.b.a. · Vermundsgade 38 A - 2100 København Ø. · Phone +45 33 36 96 00 · SE-nr. 15 75 34 98 · Copyright ©