Get Adobe Flash player

TPE - forstand på erhvervsrejser og rejseøkonomi


Perspektiver
på Forretningsrejser

En gang månedligt udsender TPE en baggrundsartikel, der hjælper læseren med at lære mere om forretningsrejser og rejseomkostningerne for deres virksomhed.
 

Kunstig intelligens - 11 måder hvorpå det kan forandre virksomhedsrejser
Kunstig intelligens, også kaldet AI (som er en forkortelse af “artificial intelligence”) kommer til at forbedre og personalisere alle trin i rejseprocessen for forretningsrejsende samtidig med at det også leverer større kontrol og datasynlighed til de rejsendes arbejdsgivere.

Retning – Sådan skriver I jeres virksomheds rejsestrategi
Det er tid til at lave en plan der sikrer at jeres rejseprogram stemmer overens med virksomhedens overordnede strategiske mål.


2019 - Hvad kommer der til at ske med priserne på forretningsrejser?

Det er sandsynligt, at robust økonomisk vækst vil føre til prisstninger på flybilletter og hotelværelser næste år, men eksperter er dog uenige om i hvor stort omfang handelskrigen mellem USA og Kina kan påvirke markedet.Læs mere

 

Velkommen til TPE

Styr på rejseøkonomien - netværk, der virker
 
Som det eneste medlemsejede shared servicecenter inden for indkøb af forretningsrejser i verden tilbyder TravelpoolEurope unikke fordele for vores medlemmer. 

Vi er til for vores kunder, og det er ikke bare noget, vi siger. 
Det er selve DNA'et i vores forretningsmodel og prisstruktur, og vi kan dokumentere det. 
 
Vi kan hjælpe jer til 10-24 % billigere totaløkonomi på rejseområdet. 
 
 
 
 
 
 
  


Find TPE på sociale medier TravelpoolEurope f.m.b.a. · Vermundsgade 38 A · 2100 København Ø. · Phone +45 33 36 96 00 · SE-nr. 15 75 34 98 · Copyright ©