Get Adobe Flash player

TPE - forstand på erhvervsrejser og rejseøkonomi


Perspektiver
på Forretningsrejser

En gang månedligt udsender TPE en baggrundsartikel, der hjælper læseren med at lære mere om forretningsrejser og rejseomkostningerne for deres virksomhed.


Blockchain er alletiders - men er smarte kontrakter med hoteller en dum idé?

Blockchain har potentiale til at ændre mange forretningsprocesser, men der sættes stadig spørgsmålstegn ved en af de første foreslåede anvendelser inden for virksomhedsrejser: selvregulerende "smarte" hotelkontrakter. Kunne disse faktisk øge jeres udgifter til indlogering i stedet for at reducere dem?

Ombookningværktøjer - en ny måde at reducere jeres fly og hoteludgifter på
Værtøjer som Yapta, Tripbam og Fairfly hævder, at de skærer drastisk ned på rejseudgifter ved at ombooke fly og hotel hvis disse bliver tilgængelige til en lavere pris på et tidspunkt efter den oprindelige reservation blev foretaget. Hvordan fungerer dette, hvad er potentialet for besparelser og er der nogle ulemper/hager ved denne tilsyneladende særdeles fordelagtige teknologi?

Vogt jer for skattefar - er jeres virksomheds rejsende medarbejdere skattepligtige?
Forretningsrejsende skal måske betale skat i fremmede lande som de opholder sig i så lidt som 1 dag. Hvordan kan jeres virksomhed sørge for at holde sig i overensstemmelse med internationale finans- og visum/immigrations-regler

Læs mere

 

Velkommen til TPE

Styr på rejseøkonomien - netværk, der virker
 
Som det eneste medlemsejede shared servicecenter inden for indkøb af forretningsrejser i verden tilbyder TravelpoolEurope unikke fordele for vores medlemmer. 

Vi er til for vores kunder, og det er ikke bare noget, vi siger. 
Det er selve DNA'et i vores forretningsmodel og prisstruktur, og vi kan dokumentere det. 
 
Vi kan hjælpe jer til 10-24 % billigere totaløkonomi på rejseområdet. 
 
 
 
 
 
 
  


Find TPE på sociale medier TravelpoolEurope f.m.b.a. · Vermundsgade 38 A · 2100 København Ø. · Phone +45 33 36 96 00 · SE-nr. 15 75 34 98 · Copyright ©