Get Adobe Flash player

TPE - forstand på erhvervsrejser og rejseøkonomi


 

Perspektiver
på Forretningsrejser

En gang månedligt udsender TPE en baggrundsartikel, der hjælper læseren med at lære mere om forretningsrejser og rejseomkostningerne for deres virksomhed.

Flight plans - Sådan kan større ændringer i luftfartsmarkedet komme til at påvirke jeres virksomheds leverandørprogram
Det globale luftfartsmarked er inde i en rivende udvikling, lige fra fremkomsten af nye lange strækninger til lavpris til bortgangen af velkendte europæiske selskaber. Hvad kommer de fire nedenfor nævnte udviklinger inden for luftfart til at betyde for indkøbere af virksomhedsrejser?
TPE udgiver en gang om måneden en række baggrundsartikler, der skal gøre læserne lidt klogere på erhvervsrejser og virksomhedens rejseøkonomi.


2018 Prognose - sådan ser næste år ud for erhvervsrejser
Hvor meget kommer I til at betale for rejseaktiviteter i løbet af de næste 12 måneder - og hvad er de fem store tendenser I bør holde øje med?

Lad os samarbejde - Find de rigtige interne samarbejdspartnere til at tage sig af jeres virksomheds rejseprogram
Travel management er i stigende grad ved at blive en tværfaglig praksis, som kræver input fra stakeholders så forskelligartede som finans, jura og marketing. Hvilke emner bør I tage op med hver enkelt af dem?
 

Læs mere

 

Velkommen til TPE

 

Styr på rejseøkonomien - netværk, der virker

Som det eneste medlemsejede shared service center inden for indkøb af forretningsrejser i verden tilbyder TravelpoolEurope unikke fordele for vores medlemmer. 

Vi er til for vores kunder. Og det er ikke bare noget, vi siger. 
Det er selve DNA'et i vores forretningsmodel og prisstruktur, og vi kan dokumentere det. 
 
Vi kan hjælpe jer til 10-24 % billigere totaløkonomi på rejseområdet. 
 
 
 
 
 
 
  


Find TPE på sociale medier TravelpoolEurope f.m.b.a. · Vermundsgade 38 A · 2100 København Ø. · Phone +45 33 36 96 00 · SE-nr. 15 75 34 98 · Copyright ©